Del 18 al 24 de juny: tots els actes de Fogueres que podràs veure en À Punt

La setmana gran de Fogueres ocuparà la programació d'À Punt dels pròxims dies

Les belleses del foc de 2022
Les belleses del foc de 2022

Amb l'episodi de calor que tenim damunt, potser has decidit no fer massa plans foguerers. No et preocupes, perquè podràs seguir tots els actes principals en directe a través de la radiotelevisió valenciana. Posa À Punt i apunta tot el que no vols perdre't.

Les mascletaes, del 18 al 24 de juny

Dissabte 18 i diumenge 19 de juny a partir de les 13.30 hores s’emetran les mascletaes des d’un set instal·lat a l’avinguda general Marvà. Presentades per Ferran Cano i Maria Fuster, tindran la col·laboració de la pirotècnica Reyes Martí. Amb aquest equip, Berta Báidez i Nerea Sanfe traslladaran l’ambient festiu del carrer. Les mascletaes s’oferiran en directe fins al divendres 24 de juny quan el programa començarà a les 13 hores i tindrà una durada de 60 minuts.

L'Ofrena a la Mare de Déu del Remei, 21 i 22 de juny

El dimarts 21 i el dimecres 22 es podrà seguir per la televisió d’À Punt l’Ofrena de Flors a la Mare de Déu del Remei a la façana de la cocatedral de Sant Nicolau, a partir de les 19 hores fins a la matinada, quan desfilen Valeria Gómez Villaescusa, bellesa del foc infantil, i la bellesa del foc Marina Niceto Valera amb les respectives dames d’honor.

El narrador de l’acte serà el periodista Ferran Cano, que estarà acompanyat per convidats protagonistes de les festes alacantines. Les reporteres de l’ofrena seran Nerea Sanfe i Rosa Porta. La retransmissió farà una pausa per a oferir l’informatiu de nit d’À Punt Notícies, tot i que continuarà en temps real pel web apuntmedia.es. Totes les retransmissions estaran disponibles a la carta en el nostre especial web de Fogueres després de la seua emissió en televisió.

L'especial Nit de la Cremà, 24 de juny

El programa especial de la Nit de la Cremà començarà a les 23 hores i finalitzarà quan s'haja cremat la foguera guanyadora del primer premi de la categoria Especial. La retransmissió inclourà la disparada de la gran palmera de focs artificials des del Benacantil, que marca l’inici a la Nit de la Cremà, la qual comença amb la foguera de l’Ajuntament i culmina amb la cremà de la foguera guanyadora del primer premi.

Els conductors del programa i narradors de la cremà de la foguera oficial seran Ferran Cano i Maria Fuster des del balcó de l’Ajuntament d’Alacant. La reportera al carrer serà Rosa Porta. En la cremà de la foguera que guanye el primer premi estaran com a narradors Berta Bàidez i Joan Espinosa i, com a reportera, Nerea Sanfe.

À Punt no només estarà a Alacant, perquè ens traslladarem per totes les comarques alacantines per a sentir la festa allà on se celebra, com a Xàbia, Benidorm, Sant Joan, Guardamar del Segura i Torrevella per a seguir la cremà de les fogueres més destacades de cadascuna d’estes localitats.

També et pot interessar

stats