Alacant acollirà un congrés sobre intel·ligència artificial

La jornada concentrarà les empreses més innovadores del món.

VÍDEO | Alacant acollirà un congrés sobre intel·ligència artificial

Alacant acollirà aquest dijous 23 de novembre el primer Congrés Internacional d'Intel·ligència Artificial. Hi acudeixen les empreses més innovadores, institucions com el CSIC o Nacions Unides i també ponents com el creador de l'assistent de veu d'Apple anomenat SIRI i l'experta en interfícies intel·ligents, Jéssica Cauchard, a més de representants d'Amazon, IBM i AlicanTEC.

Durant la jornada, que serà divendres a l'Auditori de la Diputació, s'analitzarà l'impacte social, empresarial, jurídic i ètic de la intel·ligència artificial. Es preveu congregar més de 1.200 assistents i en els pròxims dies es presentaran els detalls del programa, així com el quadre de ponents i els temes que s'abordaran en aquesta trobada internacional.

El president de la Diputació d'Alacant, César Sánchez, ha destacat que aquest tipus d'actes "catalitzen i atrauen empreses, start-ups, talent, idees, oportunitats i coneixement, que generen valor, riquesa i benestar a la societat, per la qual cosa el govern provincial no pot més que donar-los suport".

També et pot interessar

stats