Ajornen el juí contra un militar acusat d’agressió sexual

La fiscalia demana 7 anys de presó i l’acusació en sol·licita 10.

Ajornen el juí contra un militar acusat d’agressió sexual
Ajornen el juí contra un militar acusat d’agressió sexual

L’Audiència Provincial d’Alacant ha iniciat aquest dimecres el juí contra un militar, un submarinista de l’Armada acusat de violar una companya el 2014. La vista s’ha ajornat després de cinc hores de declaracions perquè faltava un testimoni de la defensa.

La denúncia davant de la Policia Nacional ha fet que el cas arribara a la justícia ordinària. La fiscalia demana 7 anys de presó i l’acusació, 10. Els fets ocorregueren mentre eren de maniobres de l’Armada el 27 d’octubre de 2014 quan el vaixell de transport lleuger Contramaestre Casado, on l’acusat treballava puntualment, estava atracat al port d’Alacant.

Segons relata la fiscalia, l’home es va colar a les cinc del matí a la zona d’allotjament femení on dormia la dona. El presumpte agressor sexual la va immobilitzar i, després, la va violar. La víctima ha necessitat tractament psiquiàtric durant un any perquè ha patit un trastorn adaptatiu a conseqüència de la violació.

El juí, en què la fiscalia sol·licita 7 anys de presó i que l’agressor no es puga acostar ni comunicar-se amb la víctima durant 10 anys, continuarà el pròxim 29 d’octubre.

També et pot interessar

stats