Ajornen els actes de tir i arrossegament d’Alcàsser

El consistori ha decidit suspendre els actes amb l’objectiu de garantir el benestar dels animals per les altes temperatures i estudiarà una data alternativa per a celebrar-los

dsc 6316
Imatge del tir i arrossegament d'Alcàsser / Ajuntament d'Alcàsser

L'Ajuntament d'Alcàsser (Horta Sud) ha decidit suspendre els actes de tir i arrossegament, previstos per als dies 18 i 19 d'agost, amb l’objectiu de garantir el benestar dels animals tenint en compte les altes temperatures.

La decisió ha rebut l’aprovació de l'Associació del Cavall d'Alcàsser i el consistori estudiarà una data alternativa per a celebrar-ho, segons ha informat l'alcaldessa d'Alcàsser, Eva Zamora.

La resta de la programació de les Festes Majors en honor al Santíssim Crist de la Fe es manté com estava previst, i aquest dilluns el municipi donarà la benvinguda als festejos amb la tradicional Crida, que enguany serà a càrrec de l'Alcàsser Club de Futbol amb motiu del seu centenari. A continuació tindrà lloc el concert "OT: Operació Homenatge", amb actuacions de participants d'edicions anteriors del famós programa televisiu Operación Triunfo.

També et pot interessar

stats