Agredeixen un equip d'À Punt en una protesta de l'hoteleria on hi havia membres de l'extrema dreta

Els agressors s’havien infiltrat en la manifestació convocada pel sector de l’oci i la restauració.

VÍDEO | Agredeixen un equip d'À Punt en una protesta de l'hoteleria on hi havia membres de l'extrema dreta

Un equip d’À Punt Notícies ha sigut agredit aquest dijous per persones vinculades a un grup d'ultradreta, que han aprofitat la manifestació convocada per diferents organitzacions de l'hoteleria per infiltrar-se.

La periodista Amparo Martín i el càmera José Carreño estaven fent una connexió per a l'informatiu a les Torres de Serrans de València, en la qual informaven sobre les protestes del sector, quan han sigut agredits. Martín els ha demanat que els deixaren treballar, però els implicats han continuat cridant, insultant i fent gestos obscens a la càmera mentre ella intentava continuar en l'exercici de les seues funcions.

L’agressió l'han duta a terme integrants de grups d’extrema dreta que han aprofitat la protesta per a carregar contra el govern central.

Així s’han concentrat al marge de la convocatòria oficial i, amb pancartes de suport a l’hoteleria, han dirigit totes les seues crítiques contra el Govern de coalició, ja que consideren que ha “criminalitzat” el sector.

Desde la Federació Empresarial d'Hoteleria de València i la Confederació Empresarial de Hoteleria i Turisme de la Comunitat Valenciana, han condemnat ja l'agressió que, qualifiquen de "destestable cap a la llibertat de premsa" i han traslladat el seu suport a la periodista. A més, han agraït la tasca de tots els professionals dels mitjans de comunicació.

El Consell d’Informatius d’À Punt Mèdia ha rebujat enérgicament esta agressió professional i han mostrat el seu suport i solidaritat amb el company i la companya que han sabut mantindre’s ferms i continuar informant en unes condicions tan deplorables.

També et pot interessar

stats