Agost al maig: les platges valencianes s'omplin de gom a gom

El sol del cap de setmana i el pont de l'1 de maig han sigut la perfecta combinació perquè valencians i turistes hagen acudit en massa a gaudir de la costa

La platja de la Malva-rosa a València aquest diumenge / À Punt NTC

A la platja de la Malva-rosa de València no cap ni una agulla aquest diumenge. L'ambient ha sigut molt paregut a Gandia, on han arribat al 90% de l'ocupació, o a Cullera, on a més es troben en plena celebració de les festes majors.

En aquesta població de la Ribera Baixa ha sigut impossible reservar taula en alguns restaurants en els quals els treballadors i les treballadores han hagut de doblar torns. L'hotel Santa Marta ha registrat una ocupació del 65%, mentre que el Sicania ha arribat al 85%, unes xifres que fan presagiar una molt bona campanya d'estiu.

El temps ha donat una treva aquest cap de setmana i les bones temperatures i el sol, molt desitjat després de dies de ruixats intermitents, s'han obert pas. A aquest oratge pràcticament estiuenc s'ha sumat el fet que set comunitats autònomes (Aragó, Andalusia, Astúries, Extremadura, Castella i Lleó, Múrcia i Madrid) han traslladat el festiu de l'1 de maig a aquest dilluns i, per tant, han allargat l'estada gràcies al pont.

Uns dies de vacances en què els turistes, principalment espanyols, han escollit les platges de la Comunitat Valenciana per a prendre el bany, descansar, carregar piles i, per descomptat, gaudir també de la gastronomia, just abans que l'oratge torne a rebolicar-se aquest dilluns i la pluja ens recorde que encara estem en primavera i no en estiu.

També et pot interessar

stats