Els afectats de l'incendi de Campanar podran seguir tres mesos més en habitatges municipals

Amb esta pròrroga es fa coincidir el temps oferit per l'ajuntament en estos habitatges públics de forma gratuïta amb el termini que tenen per a presentar la sol·licitud d'ajudes al lloguer de la Generalitat

L'edifici del barri de Campanar de València afectat per l'incendi / Reuters
L'edifici del barri de Campanar de València afectat per l'incendi / Reuters

Les persones afectades per l'incendi d'un edifici en el barri de Campanar de València el 22 de febrer i que van ser allotjades en uns habitatges municipals del barri de Safranar per a un període de tres mesos podran seguir en elles tres mesos més.

Així ho ha proposat l'alcaldessa, María José Catalá, a la resta de formacions polítiques municipals en la junta de portaveus, amb l'objectiu que aquestes persones afectades per l'incendi en el qual van morir deu persones tinguen "un poc més de marge per a buscar un habitatge de lloguer i recompondre la seua situació".

Amb esta pròrroga de tres mesos, ha destacat l'alcaldessa, es fa coincidir el temps oferit per l'ajuntament en estos habitatges públics de forma totalment gratuïta amb el termini que tenen per a presentar la sol·licitud d'ajudes al lloguer de la Generalitat.

D'esta manera, ha afegit Catalá, "les persones eixirien dels habitatges de Safranar i podrien estar en habitatges amb una ajuda de la Generalitat per a pagar el lloguer".

Ha assegurat que es tracta d'un "criteri objectiu" amb el qual es té una "especial sensibilitat" amb la situació que han viscut i, alhora, es fa compatible amb l'ús final dels habitatges de Safranar i el llistat de més de 1.000 persones que esperen un habitatge de lloguer assequible.

També et pot interessar

stats