Els actes oficials de l'Orgull d’Alacant culminen aquest dissabte amb una manifestació i una festa

La marxa arriba dues setmanes més tard de l’organitzada pel col·lectiu Diversitat

Al llarg de la setmana han tingut lloc seminaris, taules redones, projeccions de films i altres activitats organitzades per l’Ajuntament de la ciutat / À Punt NTC

La setmana oficial d’actes per l’Orgull a Alacant ha culminat aquest dissabte amb la manifestació "Alacant amb orgull" i la celebració, a partir de les 21:00 hores d’una festa al port de la ciutat.

Al llarg de la setmana han tingut lloc seminaris, taules redones, projeccions de films i altres activitats organitzades per l’Ajuntament de la ciutat, on es va donar el tir d’eixida el passat dilluns amb un acte institucional i el desplegament d’una pancarta al balcó del palau municipal.

Aquests actes arriben dues setmanes després que el col·lectiu LGTBIQ+ Diversitat, encarregat des de fa deu anys d’organitzar la marxa de l’Orgull, encapçalara altra manifestació alternativa a l’oficial.

La plataforma ha denunciat en les xarxes que no ha comptat amb el suport d’un consistori, que prefereix convocar-la “amb entitats satèl·lit amb un manifest que parla del VIH com a una malaltia”. 

Diversitat, juntament amb més de quaranta associacions, sindicats i partits polítics, van reclamar el passat 2 de juliol canvis en l’ordenança municipal contra la pobresa i la retallada en el pressupost municipal en polítiques socials, especialment en matèria de cooperació, migració i LGTBIQ+.

També et pot interessar

stats