Rebuig massiu en record de l'última dona assassinada a València

Les roses blanques, que la família havia demanat que es portaren en senyal d'homenatge a la víctima, han protagonitzat el minut de silenci contra l'últim cas de violència masclista

Un moment del minut de silenci en protesta contra l'assassinat d'una jove a València
Un moment del minut de silenci en protesta per l'assassinat d'una jove a València / À Punt NTC

La ciutadania ha respost a la crida feta per la família de Cristina, la jove de 30 anys assassinada el 4 de desembre presumptament per la seua parella al centre de València, i ha secundat aquest dijous a les 12:00 hores el minut de silenci convocat, entre altres, a la plaça de l'Ajuntament de la ciutat, en memòria de la morta.

Un moment de la protesta, aquest dijous
Un moment de la protesta, aquest dijous / Ajuntament de València

Les roses blanques, que la família havia demanat que es portaren en senyal d'homenatge a la víctima, han protagonitzat la concentració de rebuig. Els actes de protesta, a més, s'han produït en altres punts de la Comunitat Valenciana.  Així, per exemple, la delegació del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, encapçalada per la socialista Gloria Calero, també ha convocat un minut de silenci a la mateixa hora al Palau del Temple i les subdelegacions.

Cristina va ser assassinada el passat dissabte, 4 de desembre, per la seua parella a ganivetades. L'assassinat és el quart feminicidi registrat enguany a la Comunitat Valenciana. 

També et pot interessar

stats