À Punt fa el desplegament més gran de la seua història per a la cobertura del Nou d'Octubre

La ràdio i televisió pública dels valencians i les valencianes aprofita l'ocasió per a estrenar el nou magazín de les vesprades, 'Som de casa', comandat per Ximo Rovira i Gemma Payà

Ximo Rovira serà el presentador del nou programa d'À Punt, Som de casa
Ximo Rovira, presentador del nou programa d'À Punt, 'Som de casa' / À Punt

Aquest Nou d'Octubre es viurà amb més emoció que mai a través de les diverses finestres d'À Punt. La cadena pública farà el desplegament més gran realitzat fins ara per a celebrar el dia de la Comunitat Valenciana, i compta amb un total de 150 professionals repartits de nord a sud del territori, 33 càmeres, 11 motxilles per a directes i un dron.

A més, el dia festiu suposa el tret d'eixida per a la nova etapa de la graella d'À Punt. Als èxits consolidats que tornen, com L'Alqueria Blanca (que s'estrena el 15 d'octubre), se sumen noves cares i programes, com Som de casa, el magazín presentat per Ximo Rovira i Gemma Payà, que inicia el seu camí aquest dilluns.

El programa, que acompanyarà les valencianes i valencians de dilluns a divendres, vol ser un referent en la programació diària de la televisió pública, i permetrà la participació de l’espectador de manera didàctica, pràctica i divertida sense deixar de banda l’actualitat a la Comunitat Valenciana.

Una programació per acostar la festa als teleespectadors

Enguany, la proposta d'À Punt per al Nou d'Octubre començarà a primera hora del matí i durarà fins a la matinada, tant en la televisió com en la ràdio. A partir de les 9:45 hores i fins a les 14 hores, en acabar Les notícies del matí, començarà un especial Nou d’Octubre presentat per Marta Ventura amb la col·laboració de l’historiador Vicent Baydal.

A partir de les 16:45 i fins a les 19:15 hores, el magazín Som de casa ens oferirà un avanç informatiu amb els actes de la vesprada. En acabar el magazín, a les 19:15 hores, s’emetrà el documental Buscant Jaume I, en el qual Marina Alegre ens convida a acompanyar-la en la recerca de les petjades del rei Jaume I per tot el territori valencià. A continuació, l’espai La cuina de Morera ha preparat un especial de receptes tradicionals per fer les delícies dels espectadors.

En el prime time, a partir de les 22 hores, la programació inclou un especial del concurs Atrapa’m si pots dedicat a Nino Bravo, una edició especial que li ret homenatge quan es compleixen cinquanta anys de la mort del cantant d’Aielo de Malferit. En darrer lloc, acabarem el dia amb els somriures de l’espai No tenim trellat, que parlarà de com hem canviat els valencians.

El dia també es viu a través les ones radiofòniques

Per a celebrar el Nou d'Octubre, i continuant amb la tradició d’estrenar una ficció en la festa de tots els valencians i valencianes, la ràdio d'À Punt ha programat dos continguts com a aperitiu de la plataforma de pòdcasts que estarà disponible pròximament: Allà on naixen les cançons, a les 15 hores, i el programa Júlia, a partir de les 18 hores, dins de la programació de Pròxima parada.

Júlia és l’adaptació de la novel·la de l’escriptora i periodista Isabel-Clara Simó, un relat de ficció ambientat en la revolució del petroli d'Alcoi del 1873. La companyia de teatre La Dependent ha sigut l’encarregada de l’enregistrament de l’obra més emblemàtica de l’alcoiana.

Allà on naixen les cançons parla del procés de creació d’una cançó a través de la conversa amb els autors. El presentador i director del pòdcast, Àlex Martínez Orts, entrevistarà cada setmana referents del panorama musical valencià com Pau Alabajos, Sandra Monfort o Àrtur Martínez.

Campanya "Som de casa"

A més, À Punt estrena una campanya d’imatge que durà per nom "Som de casa". A banda de promocionar-se en la nostra cadena, la campanya tindrà lloc en altres suports, com ara en ràdio, webs, televisió i diaris tant en paper com en digital. La campanya vol fidelitzar els teleespectadors que la veuen i convidar aquells que encara no la segueixen de forma habitual.

També et pot interessar

stats