Més de 8.100 opositors opten aquest dissabte a Alacant i València a places a l'administració de l'Estat

D'aquest total, 5.095 persones estan convocades a la Universitat Politècnica de València i 3.076 a la Universitat Miguel Hernández, als campus d'Elx i Sant Joan

Imatge d’arxiu dels aspirants a les oposicions de Sanitat
Imatge d’arxiu dels aspirants a les oposicions de Sanitat / À Punt NTC

Un total de 8.171 opositors estan convocats als processos selectius d'ocupació pública estatal que se celebren aquest dissabte a les províncies d'Alacant i València als campus de la Universitat Miguel Hernández, a Elx i Sant Joan, i a la Universitat Politècnica de València.

A la província de València, els convocats ascendeixen a 5.095, i a la d'Alacant a 3.076, i els exàmens començaran simultàniament a les 9 hores, segons ha informat la Delegació del Govern en un comunicat. L'oposició ha convocat a 100.000 aspirants als exàmens d'onze processos selectius per a 6.739 places i que es desplegaran en 21 seus provincials, segons ha informat el Ministeri d'Hisenda i Funció Pública.

De les persones convocades, 3.587 faran els primers exàmens corresponents al cos general administratiu i 4.358 la primera prova per al cos general auxiliar.

A més, 226 opositors aniran als segons exàmens del cos de gestió de l'administració civil de l'Estat, del cos de gestió de sistemes i informàtica, així com de l'escala de gestió d'organismes autònoms. El nombre d'opositors amb diversitat funcional que es presenten als diferents exàmens és de 378.

En tot Espanya, 98.271 opositors estan convocats als exàmens d'onze processos selectius que se celebren de manera descentralitzada en 21 seus provincials. De les persones convocades per a fer les proves, 94.648 són opositors que concorreran a un exercici únic, mentre que a la resta, 3.623 aspirants, se'ls convoca per al segon exercici dels corresponents processos de selecció.

Aquests processos selectius es van convocar amb la finalitat d'atendre les necessitats de personal de l'administració pública a través de la Resolució de 26 de maig de 2021 de la Secretaria d'Estat de Funció Pública, que es va publicar en el BOE el dia 28 d'aqueix mateix mes.

També et pot interessar

stats