El 73,4% dels treballadors menja a l’empresa i la majoria, amb dinar de casa

Quasi tots els enquestats passen menys d’una hora dinant i sols un 28% pensa un menú setmanal per a emportar-se’l.

El 50% dels treballadors que dinen al seu lloc de treball tarden entre 30 minuts i una hora a menjar.
El 50% dels treballadors que dinen al seu lloc de treball tarden entre 30 minuts i una hora a menjar.

El 73,4% dels treballadors admeten dinar al seu centre de treball o en les immediacions. A més, gran part d’ells, el 86%, s'emporta el menjar de casa. Són les dades que ofereix un informe de l'Associació Espanyola de Fabricants de Plats Preparats (Asefapre).  

D’acord amb aquest estudi, el 50% dels treballadors que dinen al seu lloc de treball tarden entre 30 minuts i una hora a menjar, mentre que un 45% dels empleats afirma dedicar-li menys de mitja hora. Únicament el 4,6% dels treballadors que mengen a l'oficina admeten passar més d’una hora dinant. 

A l'hora d'organitzar els menjars a l'oficina, els enquestats solen planificar-los a curt termini o improvisar-los. El 54,6% dels participants en l’enquesta d’Asefapre pensa el dia anterior el menú que s’emportarà a l’oficina, mentre que el 28,1% elabora un menú setmanal, i el 17,1% restant opta per plats preparats en la nevera, decidint sobre la marxa quin serà el seu menú.

Des d’Asefapre han assenyalat que els plats preparats triomfen perquè el consumidor busca opcions ràpides, que l’ajuden a pal·liar les conseqüències del seu "accelerat" ritme de vida, alhora que li permeten una alimentació equilibrada.

També et pot interessar