71 positius a la residència DomusVi d'Elda

Són 44 residents i 27 treballadors, segons han confirmat fonts de la Generalitat.

Imatge exterior de la residència Domus Vi d'Elda
Imatge exterior de la residència Domus Vi d'Elda / À Punt NTC.

El nombre de positius confirmats a la residència de persones majors DomusVi d'Elda (Vinalopó Mitjà) s'eleva a un total de 71 casos, 44 d'ells residents i 27 treballadors, segons han confirmat fonts de la Generalitat.

Per la seua banda, la Conselleria de Sanitat ja ha intervingut aquesta residència, que disposa tant de places privades com de places públiques i concertades. En concret, aquest centre de majors té 140 places residencials i 30 places de centre de dia, segons assenyala l'empresa en la seua pàgina web.

Nou residències sota vigilancia

En total, en aquests moments la Conselleria de Sanitat té sota vigilància activa de control sanitari nou residències a la Comunitat Valenciana: una a la província de Castelló, tres a la província d'Alacant i cinc a la província de València.

Sanitat ha notificat aquest dilluns 82 residents positius i 35 treballadors des de l'última actualització, en la qual no hi ha cap usuari mort.

D'aquesta manera, la Comunitat Valenciana té en l'actualitat casos positius en 48 residències de majors (5 a la província de Castelló, 15 a la província d'Alacant i 28 a la província de València) i 9 centres de diversitat funcional (2 a la província de Castelló, 3 a la província d'Alacant i 4 a la província de València).

També et pot interessar

stats