Més de 600 xiquets i xiquetes en risc d’exclusió social participen en les escoles d'estiu de Save the Children

S’han oferit més de 2.000 places al conjunt d’Espanya per a evitar que la desigualtat s'accentue durant el període estival

Aquesta iniciativa es basa en tres pilars fonamentals: una nutrició adequada, reforçar l'aprenentatge i formentar la diversió

Moltes famílies no poden permetre’s vacances o temps d’oci durant l’estiu i per a pal·liar la situació, l’organització Save the Children ha organitzat activitats socioeducatives els mesos de juliol i agost. Més de 600 xiquets i xiquetes de 3 a 17 anys de famílies vulnerables gaudiran d'excursions a la platja, jocs al parc de la Rambleta, entre altres activitats lúdiques, alhora que rebran reforç pel que fa a les habilitats socials i emocionals.

/ Save the Children

El director de Save the Children a la Comunitat Valenciana, Rodrigo Hernández, assegura que la pobresa infantil s’agreuja a l’estiu tant pel tancament dels col·legis i els menjadors, que són una manera d'assegurar, almenys, un menú diari amb els nutrients necessaris per a una dieta equilibrada. Per això, explica que la iniciativa de l’organització es basa en tres pilars fonamentals: "Garantir una nutrició adequada, reforçar l'aprenentatge i formentar la diversió".

L'últim informe d'aquesta organització alerta que un 37,7% de la població valenciana menor de díhuit anys està en risc de pobresa o exclusió social, tres punts més que l'any passat.

També et pot interessar

stats