Més de 90.000 docents s'han vacunat ja contra la Covid-19

El procés de vacunació del professorat continuarà els dies 31 de març i 1 d'abril.

Una docent rep la vacuna d'AstraZeneca en un dels centres habilitats per la Generalitat
Una docent rep la vacuna d'AstraZeneca en un dels centres habilitats per la Generalitat / GVA

La campanya de vacunació de professionals de centres educatius continua aquest dissabte després d’una primera jornada que es va desenvolupar “amb tota normalitat”, segons ha destacat la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública Ana Barceló. La vesprada del divendres més de 30.500 docents van ser citats per a ser inoculats amb una dosi del vaccí contra el coronavirus. Sanitat ha comunicat que l'afluència va ser ordenada i massiva.

En aquesta línia, la conselleria ha convocat més de 60.000 professors i professores als 25 punts de vacunació habilitats al nostre territori per a rebre el preparat immunitzador. Barceló ha valorat "l'esforç col·lectiu del personal docent de la Comunitat Valenciana, la Conselleria d'Educació i els ajuntaments" i ha fet un reconeixement al treball del personal sanitari "per la seua implicació més enllà del fet purament laboral".

A les 12:30 hores d'aquest dissabte ja s'havien administrat més de 20.000 dosis de la vacuna a aquest col·lectiu, un procés que s'allargarà durant tota la jornada.

145.000 docents més vacunats l'1 d'abril

El procés de vacunació del professorat continuarà els dies 31 de març i 1 d'abril. En ambdues dates rebran la primera dosi de la vacuna d'AstraZeneca 145.174 persones de 3.195 centres educatius. Sanitat ha ampliat a 250 el nombre d'equips professionals encarregats de la immunització massiva.

També et pot interessar

stats