Més de 40.000 persones sol·liciten el Bo Viatge de la Comunitat Valenciana el primer dia d’inscripcions

La Generalitat invertirà quinze milions d’euros en el bo de 2022 i preveu que se’n beneficien 100.000 persones

Diversos turistes al mirador de Benidorm, en una imatge d'arxiu
Diversos turistes al mirador de Benidorm, en una imatge d'arxiu / Lars Ter Meulen (Europa Press)

Aquest dilluns s'ha obert el nou termini de sol·licituds per a demanar el Bo Viatge de la Comunitat Valenciana, que el 2022 es podrà gaudir del 17 de gener al 31 de maig, i del 19 de setembre al 23 de desembre de l’any pròxim. Al llarg de les primeres hores s'hi han inscrit més de 40.000 persones.

Hi ha dos tràmits: el primer consisteix en una cita prèvia per a fer la inscripció, que no requereix firma electrònica. Una vegada realitzat, s'obté un codi promocional i a partir d'eixe moment hi ha deu dies hàbils per a fer la reserva en un servei turístic. Si no s'obté el codi, la persona sol·licitant quedaria en llista d'espera. 

El segon pas és la sol·licitud mateixa, on serà necessari disposar de certificat electrònic, el d’empadronament i estar al corrent en el pagament de deutes tributaris i amb la Seguretat Social.

Pel que fa a l'ajuda del viatge, en aquesta segona edició els beneficiaris podran triar entre una bonificació del 50% per a estades de dos a quatre dies, amb un màxim de 400 euros, o del 60% per a estades de cinc o més nits, amb un màxim de 600 euros. La Generalitat invertirà quinze milions d'euros en el Bo Viatge 2022 i preveu que se'n beneficien unes 100.000 persones.

El Bo Viatge el poden demanar totes les persones majors d'edat i empadronades en algun municipi de la Comunitat Valenciana i el termini per a sol·licitar-lo s'estendrà fins a desembre de 2022.

També et pot interessar

stats