Com podem sol·licitar el bo viatge?

1 min.
12

Poden sol·licitar el bo viatge totes les persones majors d'edat empadronades en algun municipi de la Comunitat Valenciana que hauran d'accedir a un enllaç disponible en la portada del web de la Generalitat Valenciana. Hi ha dos tràmits: 

- CITA PRÈVIA per a fer la inscripció (hui a les 10:00)

- INSCRIPCIÓ (s'assignarà un torn a partir de demà des de les 8:00)

Per al primer tràmit no es requereix signatura electrònica. Per a formalitzar la inscripció sí, i molt important també disposar de certificat electrònic. Per a aquest segon pas necessitem el formulari d'inscripció, el certificat d'empadronament i estar al corrent en el pagament de deutes tributaris i amb la Seguretat Social.

Pel que fa a l'ajuda del viatge, cal destacar que podem rebre el 50% de l'import de la reserva, amb un màxim de 400 euros per a estades en serveis turístics de 2 a 4 nits. I en el cas d'estades de 5 o més nits, el 60% amb un import màxim de 600. 

Segons ens explica Mathies Muñoz, quan es fa la inscripció, s'obté un codi promocional i a partir d'eixe moment tindrem 10 dies hàbils per a fer la reserva en un servei turístic. Si no s'obté el codi, quedarem en llista d'espera. 

stats