Més de 4.700 estudiants s'examinen a partir d'este dimarts en la convocatòria extraordinària de la PAU

Es tracta d'alumnes que van suspendre el mes passat o que volen apujar nota

Primera jornada de les PAU al campus de Tarongers de València
Primera jornada de la PAU al campus de Tarongers de València, el mes passat / À Punt

Este dimarts comença la repesca per a aquelles persones que el mes passat van suspendre la selectivitat o que volen apujar nota. Parlem d'un total de 4.716 estudiants que s'examinen en la convocatòria extraordinària de la PAU, que es desenvoluparà del 2 al 4 de juliol en diferents universitats de la Comunitat Valenciana, segons la Generalitat.

Del total d'estudiants matriculats, 2.718 són dones i 1.998 homes. Entre tots dos sumen 126 persones matriculades més que l'any passat, segons la Generalitat.

Per universitats, les que acolliran major nombre d'alumnes són les de la província de València. Concretament, la Universitat de València (UV) se situa en el primer lloc amb 1.187 persones matriculades, seguida de la Universitat Politècnica de València (UPV), amb 1.157. Les següents són la Universitat Miguel Hernández d'Elx, amb 955 estudiants; la Universitat d'Alacant, amb 914; i la Universitat Jaume I, amb 503.

La majoria de les persones matriculades per a fer la prova d'accés a la universitat són estudiants de segon de batxillerat. Així, de les 4.365 persones matriculades després de culminar esta etapa educativa, 2.495 són dones i 1.870 homes. I pel que fa a l'alumnat procedent de cicles formatius, la xifra ascendeix a 351, dels quals 223 són dones i 128 homes.

La prova arranca amb Llengua Castellana

Les proves començaran hui a les 9:30 hores amb l'examen de Llengua Castellana i finalitzaran dijous, 4 de juliol, amb els exàmens de Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials II i Arts Escèniques a les 11:45 hores.

Les notes es podran consultar el dia 9 de juliol a partir de les 17:00 h en el portal de l'alumne, i el termini per a sol·licitar les revisions serà del 10 al 12 de juliol. Este últim dia el termini acaba a les 14:00 h.

També et pot interessar

stats