Operació tornada de Setmana Santa amb grans retencions a l’AP-7 i a l’A-3

L’embós més intens s’ha generat a l’A-3 entre Utiel i Setaigües, amb més de vint quilòmetres de circulació lenta

Diversos quilòmetres de retencions a l'A-3
Diversos quilòmetres de retencions a l'A-3 / DGT

L’operació tornada de Setmana Santa d’aquest Dilluns de Pasqua ha estat marcada per les grans retencions, encara que sense accidents de trànsit destacables. Segons dades de la Direcció General de Trànsit, les carreteres han registrat més de trenta quilòmetres de retencions en diversos punts de la Comunitat Valenciana. 

Els embossos més intensos s’han originat aquest migdia a l'A-3, al tram que va d'Utiel a Setaigües, amb prop de vint quilòmetres de circulació lenta “en forma d'acordió”, han indicat les mateixes fonts. A la mateixa via hi ha hagut embossos menors, amb diversos quilòmetres de retenció a l’altura de Bunyol i a l’altura de Loriguilla. 

A primera hora de la vesprada també s’han viscut aturades, que han arribat a deu quilòmetres a l’AP-7 a l’altura de Borriana, a causa d’un accident de trànsit, parades que s’han dissolt poques hores després. Al voltant de les 18:00 hores també hi ha hagut retencions a la mateixa via entre Castelló de la Plana i Benicàssim, en direcció a Barcelona, almenys amb huit quilòmetres afectats. 

Retencions a l’AP-7 entre Castelló de la Plana i Benicàssim
Retencions a l’AP-7 entre Castelló de la Plana i Benicàssim / DGT

També et pot interessar

stats