Més de 31.000 menors ja han rebut una dosi de la vacuna pediàtrica contra el coronavirus

Durant la segona jornada, la Conselleria de Sanitat Universal ha administrat 21.418 dosis de la vacuna contra la covid a l'alumnat de 285 centres educatius de la Comunitat Valenciana 

La vacunació pediàtrica
Claus de la vacunació pediàtrica / À Punt NTC

Aquest dijous, segon dia de vacunació infantil a la Comunitat Valenciana, s'ha aconseguit inocular 21.418 primeres dosis de Pfizer-BioNTech en 285 centres escolars. Al nombre de vacunes injectades aquest dijous se sumen les 10.016 dosis que s'administraren durant la primera jornada de vacunació a les escoles. Per tant, només en els dos primers dies de vacuna pediàtrica, la Conselleria de Sanitat Universal ha inoculat un total de 31.434 dosis contra el coronavirus.

Per tal que la vacunació arribe als 330.000 xiquets i xiquetes entre 5 i 11 anys que resideixen a la Comunitat Valenciana, les conselleries de Sanitat Universal i Salut Pública i d'Educació, Cultura i Esport han organitzat la campanya en dues fases. La primera ha començat amb l'alumnat dels centres d'educació especial i dels centres rurals agregats perquè, en aquests centres, les singularitats de l'alumnat o l'ús compartit d'espais físics recomanen vacunar-los en primer lloc. En aquesta primera fase també immunitzen l'alumnat de 6é, 5é i 4t de primària de tots els col·legis, siguen públics, concertats o privats. Després de les vacances de Nadal es vacunarà l'alumnat de menor edat.

El procés s'està fent a les mateixes escoles en horari lectiu i per nivell educatiu, a excepció de l'alumnat en estat d'alt risc, que rebrà la vacuna al seu centre de salut.

També et pot interessar

stats