Més de 300 conductors valencians van ser detinguts el mes de juny per delictes contra la seguretat viària

Més d’un terç dels conductors que van passar a disposició judicial conduïen sense permís o llicència

Controls a les carreteres en una imatge d'arxiu
Controls a les carreteres en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

Durant el passat mes de juny, l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil a la Comunitat Valenciana va posar a disposició judicial com a presumptes autors de delictes contra la seguretat viària un total de 304 conductors.

En concret, 107 per no disposar de permís o llicència de conducció, 168 per conduir sota els efectes de l'alcohol, 13 per conducció temerària, huit per excés de velocitat, set per conduir amb drogues en l'organisme i un per abandonar el lloc de l'accident.

Segons indiquen en un comunicat, en el cas de la província de València, s'ha actuat contra 57 conductors per no tindre de permís o llicència, 95 per conduir sota els efectes de l'alcohol, nou per conducció temerària, sis per conduir amb drogues en l'organisme i quatre per excés de velocitat.

Quant a la província d’Alacant, 37 conductors no disposaven de permís o llicència, 52 conduïen sota els efectes de l'alcohol, tres estan acusats de conducció temerària, quatre d'excés de velocitat i un d'abandonament del lloc de l'accident.

Finalment, a Castelló, han passat a disposició judicial 13 conductors per mo tindre permís o llicència, 21 conductors per conduir sota els efectes de l'alcohol, un per conduir amb drogues en l'organisme i un altre per conducció temerària.

També et pot interessar

stats