27 estudiants valencians d'FP participen en el campionat Spainskills

L'objectiu de la competició és promocionar la Formació Professional i millorar la seua qualitat mitjançant l'estímul.

L'expedició valenciana viatja a Madrid per a participar en l'Spainskills 2019
L'expedició valenciana viatja a Madrid per a participar en l'Spainskills 2019 / Europa Press.

27 alumnes d'FP, 14 de València, 7 de Castelló i 6 d'Alacant, participen fins al divendres en el Campionat Nacional de Formació Professional Spainskills 2019, que se celebra a Madrid i busca promocionar aquest tipus d'ensenyaments i motivar l'alumnat.

L'equip valencià, que està format pels estudiants guanyadors dels 'skills' (proves per a mesurar nivells d'habilitat) organitzats per la Conselleria d'Educació, està integrat també per experts, tutors i caps d'equip. En total, 75 persones viatgen a una competició estatal en què es formaran els equips que participaran en els campionats europeus i mundials.

Spainskills té com a objectiu promocionar els ensenyaments d'FP i millorar la seua qualitat mitjançant l'estímul i la motivació de l'alumnat i dels docents, al mateix temps que busca reconéixer la labor del professorat i crear un punt de trobada entre empreses, docents i estudiants en el qual es fomenten les relacions entre els diferents centres formatius.

En aquest sentit, el conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, visita aquest dimecres el certamen acompanyat per la directora general de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, Marina Sánchez.

També et pot interessar

stats