Més de 160.000 persones han demanat a la Comunitat Valenciana el nou xec estatal de 200 euros

Les persones interessades podran demanar la subvenció fins al pròxim 31 de març

Requisits per a demanar el xec estatal de 200 euros
Requisits per a demanar el xec estatal de 200 euros / Marta Galindo

Més de 160.000 persones han sol·licitat a la Comunitat Valenciana l’ajuda de 200 euros posada en marxa pel govern d’Espanya, segons ha informat aquest dimecres la delegació del govern. Aquesta subvenció s'ha dissenyat perquè les persones amb rendes inferiors a 27.000 euros puguen fer front als efectes econòmics de la guerra.

“Aquest executiu té clar que les persones més vulnerables no poden carregar amb els efectes de la crisi econòmica provocada per la guerra a Ucraïna”, ha explicat en un comunicat la delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé. Fins al 31 de març les persones interessades podran sol·licitar el xec a través del web sede.agenciatributaria.gob.es.

L’ajuda es rep en un pagament únic i la poden demanar treballadors per compte propi o alié o beneficiàries de prestació o subsidi per desocupació. Per al còmput, no s’han de superar els 27.000 euros bruts de renda i no s'ha de disposar d'un patrimoni —descomptat l’habitatge habitual— que excedisca dels 75.000 euros. En el càlcul s’inclouen també les rendes de les persones convivents.

També et pot interessar

stats