Els 154 treballadors de Stylsaf es manifesten davant de l'imminent tancament de l'empresa de la Vall d’Uixó

La pèrdua de confiança del grup Inditex provoca el procés de liquidació de l'empresa.

Manifestació dels treballadors de Stylsaf
Manifestació dels treballadors de Stylsaf

Els treballadors de Stylsaf s'han manifestat aquest divendres davant del procés de liquidació de l'empresa de la Vall d'Uixó, a la Plana Baixa, que pot deixar al carrer 154 treballadors. L'empresa tanca les portes davant de la pèrdua de confiança del grup Inditex al qual ha subministrat equipament de mobiliari comercial en exclusivitat en els últims anys.

Els treballadors, acompanyats d'una nodrida representació de la comissió executiva federal de Comissions Obreres de l’àrea d’indústria, s'han manifestat a la plaça la Pau de la Vall d'Uixó i han emplaçat les forces polítiques del municipi perquè se sumen a la defensa de l'ocupació en esta comarca castellonenca.

Reunió amb la Conselleria d'Economia Sostenible

Comissions Obreres inclourà en la seua agenda social la situació de l'empresa Stylsaf en la reunió que celebrarà en els pròxims dies amb la Conselleria d'Economia Sostenible. Segons afirmen des del sindicat, "amb el tancament de Stylsaf no només es perden 154 ocupacions directes, sinó una empresa icònica de la comarca que ha contribuït, en gran mesura, al desenvolupament econòmic i social de la localitat".

Més de 50 anys d'història

La societat, amb un bagatge industrial de més de 50 anys, va entrar en concurs de creditors en 2016 després de tres anys en suspensió de pagaments i abans de pagar el seu deute, que havia ajornat amb el conveni signat amb els creditors. "Els empleats han realitzat tots els esforços per a mantindre la companyia, però dos expedients de regulació d'ocupació d’extinció, un ERO temporal de suspensió, reduccions salarials importants, aplicació de mesures de flexibilitat i acumulació d'impagaments de més de tres nòmines s'han convertit en mesures inútils per a salvar una empresa que ha sigut incapaç de mantindre l'activitat", han lamentat des del sindicat.

També et pot interessar

stats