1.200 foguerers celebren l'arribada de Nadal a Alacant

El president de la Federació de Fogueres demana a l’any nou que s'acabe la violència de gènere

1.200 foguerers celebren l\'arribada de Nadal a Alacant
1.200 foguerers celebren l'arribada de Nadal a Alacant

La festa de les Fogueres aplegà anit quasi 1.200 persones per a celebrar l'arribada de Nadal. És una cita anual que ningú es vol perdre en què participen totes les fogueres de la ciutat d'Alacant així com la barraca exemplar.

La bellesa del foc del 2018, Aleida González, amb les seues dames d'honor, va presidir l’acte acompanyada de l'alcalde d'Alacant, Luis Barcala; el regidor de Festes, José Ramón González, i el president de la Federació de Fogueres de Sant Joan, Manolo Jiménez.

En aquesta trobada nadalenca estan presents totes les candidates a bellesa del foc del 2019, a més del mestre major d'artistes de fogueres d'Alacant, Joaquín Rubio; indumentaristes, patrocinadors o mitjans de comunicació, entre d'altres.

En els parlaments posteriors al sopar, el president de la Federació de Fogueres de Sant Joan, Manolo Jiménez, va destacar l'incansable "treball dels foguerers perquè Alacant siga sempre la millor destinació turística quan arriba l'estiu".

Tanmateix, va compartir un dels seus desitjos per a l’any nou: "En una festa com aquesta, en què cuidem i respectem les dones, desitge que el 2019 s'acabe la violència de gènere".

També la bellesa del foc del 2018, Aleida González, com a representat de les Fogueres del 90 aniversari, va agrair als foguerers, que considera la seua segona família, el treball que fan any rere any i va demanar "un 2019 carregat d'alegria i positivitat".

També et pot interessar

stats