Ximo Puig convida la ciutadania a participar en un Nou d’Octubre en defensa de la igualtat en la diversitat

El cap del Consell assenyala que els actes convocats amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana són “un homenatge a la diversitat que ens caracteritza”.

El president de la Generalitat Ximo Puig durant el discurs institucional

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha convidat valencianes i valencians a participar en els actes del Nou d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, vinculats enguany “a la defensa explícita de la igualtat entre gèneres, cultures i territoris”. 

“Som una terra diversa i aquesta és la nostra riquesa”, ha afirmat Puig a través d’un vídeo adreçat a la ciutadania i en el qual ha assenyalat que la Comunitat Valenciana és diversa en paisatge i en “llengües germanes que conviuen en harmonia”. 

A través d’un vídeo institucional, el cap del Consell ha dit que “som una terra que ha sabut integrar la cultura de tots els pobles que van precedir l’entrada de Jaume I, dels ibers als musulmans”. 

Puig ha assegurat que la programació dels més de 30 actes que acull aquest 2019 la seu del govern valencià són "un homenatge a la diversitat que ens caracteritza".

Per això, ha convidat la ciutadania valenciana a participar en la celebració en cada municipi del territori, alhora que ha recordat que les portes del Palau de la Generalitat es mantindran obertes els primers nou dies d'octubre.

També et pot interessar

stats