Vox anima el PP a convocar eleccions anticipades a les Balears, després dels comicis de Galícia

El vicepresident de Vox Balears, Fulgencio Coll, assegura que les dues formacions podrien millorar els propis resultats electorals

El general Fulgencio Coll, de Vox, intervé en un acte de precampanya, en una imatge d'arxiu
El general Fulgencio Coll, de Vox, intervé en un acte de precampanya, en una imatge d'arxiu / Tomás Moyá / Europa Press

El líder de Vox a Palma i vicepresident de Vox Balears, Fulgencio Coll, ha convidat aquest dilluns de vesprada la presidenta del govern de les Illes, Marga Prohens, a convocar eleccions anticipades després dels resultats de les eleccions gallegues. "Benvolguda presidenta, la convide a convocar eleccions anticipades. És possible que aquests resultats obtinguts a Galícia els vérem a les Balears", ha augurat Coll en un missatge publicat en la xarxa social X, en el qual ha afegit que, si s'avançaren els comicis a les Illes, "el PP milloraria els 25 diputats i Vox també aconseguiria un bon resultat".

D'aquesta manera, "aconseguiria una situació d'estabilitat, que ara sembla que no té garantida", ha advertit a la presidenta balear. "Té, tenim una gran oportunitat per a corregir aquesta situació no desitjada", ha sentenciat.

Coll s'ha expressat així en les xarxes socials després que el portaveu parlamentari del PP, Sebastià Sagreras, ha afirmat en roda de premsa aquest dilluns que els resultats de Galícia "són els que segurament es veurien a les Balears si es convocaren eleccions".

També et pot interessar

stats