Directes
Ara en la televisió
LA FINESTRA ESPORTIVA
Gran Fons Internacional València de ciclisme

Què volen les diferents comunitats autònomes per a l'oci nocturn?

El Ministeri de Sanitat ha preparat un nou document sobre les restriccions a l'oci nocturn i la restauració, després que l'Audiència Nacional ha paralitzat a la Comunitat de Madrid el que va entrar en vigor dissabte passat

La ministra de Sanitat Carolina Darias en roda de premsa aquest dimecres

El Ministeri de Sanitat espera aconseguir en el Consell Interterritorial de Sanitat, previst per demà dimecres, un acord entre totes les autonomies al voltant de les restriccions de l'oci nocturn i la restauració. La setmana pasada es van aprovar unes restriccions sense el consens d'una part de les autonomies. De la reunió va eixir un malestar que ha acabat en un recurs de la Comunitat de Madrid davant l'Audiència Nacional que ha donat la raó a Isabel Díaz Ayuso. La declaració va tirar avant amb el vot en contra de Madrid, Catalunya, Múrcia, Galícia i Andalusia. El País Basc ni tan sols va participar en el debat i Castella i Lleó es va abstindre. Què volen fer les diferents comunitats autònomes?

Però les crítiques no acabaren ahí. Altres autonomies com Balears van recordar que es juguen molt durant els pròxims mesos encara que no anaren més enllà. Moltes crítiques i anuncis de recursos als tribunals que han fet al govern espanyol frenar en sec i tornar a portar el tema al Consell Interterritorial.