El vicepresident Héctor Illueca, hospitalitzat amb pneumònia

El conseller d'Habitatge i candidat d'Unides Podem a la presidència de la Generalitat va ingressar dijous a l'Hospital Clínic de València, encara que la seua evolució és favorable

Captura de la imatge que Illueca ha penjat a Twitter per a informar de la hospitalització
Captura de la imatge que Illueca ha penjat en Twitter per a informar de l'hospitalització / @Hector_Illueca_

El vicepresident segon del Consell i candidat a la presidència de la Generalitat per Unides Podem - Esquerra Unida, Héctor Illueca, està ingressat a l'Hospital Clínic de València des de dijous a causa d'una pneumònia, encara que la seua evolució és favorable i espera reprendre "prompte" la seua activitat habitual. El mateix Illueca, de 47 anys, ha comunicat l'hospitalització des del seu compte de Twitter, en què ha donat les gràcies als professionals de la sanitat pública valenciana.

El també conseller d'Habitatge i Arquitectura Climàtica acompanya el seu missatge en la xarxa social amb una fotografia del llibre Cuentos de fantasmas, de M.R. James, que segons explica li serveix per a anar "matant el temps" mentre espera l'alta hospitalària.

L'última aparició pública d'Illueca es remunta a dimecres, quan va presentar en roda de premsa l'acord entre Podem i Esquerra Unida per a concórrer en coalició a les eleccions del pròxim 28 de maig, dia en què estava amb febre després d'arrossegar una bronquitis que no millorava.

Entre les persones que li han enviat desitjos de millora figura la ministra d'Igualtat, Irene Montero, qui li ha enviat una "abraçada immensa" i li ha demanat que es recupere: "som moltes i molts els qui et necessitem amb tota la força per a continuar transformant aquest país". 

També li ha transmés els seus desitjos de "ràpida recuperació" la ministra de Drets Socials i secretària general de Podem, Ione Belarra; la consellera d'Universitats, Josefina Bueno, o l'exconseller d'Hisenda Vicent Soler, entre altres.

També et pot interessar

stats