Vicent Mompó, nou president del Partit Popular de la província de València

Únic candidat i avalat per Génova, Mompó aposta pel municipalisme per a recuperar les institucions.

La sotssecretària d'Organització del PPCV Mari Carmen Contelles i Vicent Mompó
La sotssecretària d'Organització del PPCV Mari Carmen Contelles i Vicent Mompó / PP

Aquest dissabte Vicent Mompó ha sigut proclamat president del Partit Popular de la província de València amb 2.319 vots, el 98,4 per cent.

La votació ha tingut lloc al Palau de Congressos de València on durant el matí s'ha celebrat el XV Congrés del Partit Popular, i Mompó era l'únic candidat oficial, avalat per Génova i per la direcció autonòmica del partit.

Alcalde de Gavarda després de tres eleccions, s'ha presentat amb un projecte integrador amb totes les sensibilitats per aconseguir que el PP siga la força més votada a la província de València.

Mompó ha posat l'accent en el municipalisme i les polítiques socials per a reactivar el partit i aconseguir que "València siga el bastió clau" per a "recuperar les institucions el 2023" i ajudar Isabel Bonig a arribar a la presidència de la Generalitat, i Pablo Casado a la del Govern d'Espanya.

El Congrés, que s'ha celebrat seguint les últimes mesures de seguretat establides per la Generalitat i amb un aforament màxim de només 300 persones, ha sigut clausurat per Pablo Casado. El president de la formació ha anunciat que la setmana que ve registrarà al Congrés un pla B alternatiu “que done certesa a Espanya en la lluita contra la pandèmia”.

La setmana passada Carlos Mazón va ser proclamat president provincial del Partit Popular d'Alacant durant el XV Congrés Provincial del PP celebrat a l'Auditori de la Diputació d'Alacant, amb un 98% dels vots emesos.

També et pot interessar

stats