Adeu a la cita prèvia obligatòria per als tràmits municipals de València

A partir d'aquest dilluns ja no serà necessari demanar cita per a ser atés al consistori de la ciutat, una limitació que s'elimina per la tornada a la normalitat de la situació sanitària després de la pandèmia

Ciutadans fan cua per a fer gestions a l'Ajuntament de València
Ciutadans fan cua per a fer gestions a l'Ajuntament de València / Ajuntament de València
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
08 de febrer 2023 - 16:22 Actualitzat: 13 de febrer 2023 - 06:30

L'Ajuntament de València elimina a partir d'aquest dilluns la necessitat de la cita prèvia per a accedir als serveis d'atenció ciutadana, una mesura que es va establir amb motiu de la pandèmia. La Junta de Govern Local va aprovar l'eliminació la setmana passada seguint la moció plantejada per l'alcalde, Joan Ribó a partir de les reivindicacions ciutadanes.

“He presentat aquesta moció una vegada que hem conegut que l'Estat ha aprovat l'anul·lació de l'obligatorietat de les màscares en el transport públic a conseqüència del descens dels casos de covid i dels contagis”, va explicar dimecres l'alcalde de València.

La proposta implica també la supressió de la limitació d'aforaments que s'havia establit també pel mateix motiu, en un moment propici, va defensar l'alcalde, per a “donar-li compliment”. Segons va indicar Ribó, l'establiment d'aforaments responia a una situació excepcional en el marc de les mesures anticovid i, com la resta de decisions adoptades en aquell context, ha anat decaent segons la situació sanitària ha anat recuperant la normalitat.

“Cal recuperar la normalitat i prestar el servei d'atenció a la ciutadania sense l'obligatorietat de cita prèvia per a salvaguardar els drets dels veïns i veïnes que necessiten fer ús dels serveis municipals”, considera l'alcalde.

També et pot interessar

stats