La mascareta s'acomiada del transport públic després de vora tres anys

L'ús d'aquesta mesura de protecció a l'autobús, tramvia o tren ja no serà obligatòria, però encara haurem de dur-la als centres sanitaris

Dona amb mascareta en l'andana del metro
Dona amb mascareta a l'andana del metro / Eduardo Parra (Europa Press)

L’ús de la mascareta dins dels mitjans de transport públics ha deixat de ser obligatori dimecres, una mesura que portava amb nosaltres des del 4 de maig del 2020. Ja en són pocs, els reductes en què la pandèmia encara està present en forma de mascareta, aquest mitjà de protecció a soles és imperatiu per a entrar a centres sanitaris o que oferisquen serveis clínics o medicaments.

Ahir ho varen recordar la ministra de Política Territorial i portaveu del govern, Isabel Rodríguez, i la ministra de Sanitat, Carolina Darias, en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, on destacaren que amb aquesta mesura s'avança en la "normalització" de la vida després d'haver passat "la pitjor part" de la pandèmia.

Ara que aquesta resolució ja està publicada al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) és una realitat la desaparició en viatjar. També deixa de ser obligatòria a les òptiques o ortopèdies, però sí que l’haurem de portar als centres de salut, hospitals i en centres sociosanitaris, com ara les residències per a persones majors i dependents, on l'hauran de dur els professionals i les visites.

També et pot interessar

stats