Un tall elèctric en la Ciutat de la Justícia obliga a suspendre la declaració de Fuset

També està acusat d'homicidi imprudent per la mort d'un treballador mentre muntava les graderies dels Concerts de Vivers 2017.

L'exregidor de Cultura Festiva de València, Pere Fuset
L'exregidor de Cultura Festiva de València, Pere Fuset / À Punt

Un tall elèctric registrat a la Ciutat de la Justícia de València ha obligat a suspendre la declaració del regidor de l’ajuntament de València Pere Fuset per presumpte fraccionament de contractes relacionats amb Junta Central Fallera (JCF).

Encara que va declarar el 3 de juliol de 2019, s'ha ampliat la denúncia contra ell, fet pel qual ha de tornar al jutjat.

La causa va quedar oberta per una denúncia de l'assessor del Grup Municipal Popular de l'Ajuntament de València, Luis Salom, en què considerava que s'havien fraccionat contractes vinculats amb esdeveniments organitzats des de la regidoria de la qual era titular Fuset. A més, en relació amb possibles irregularitats comeses en l'adjudicació, ha de donar explicacions a les empreses que van muntar les graderies de Vivers 2017, de l'explotació de la distribució de begudes en els Concerts.

Precisament, Fuset va anunciar la renúncia temporal al càrrec el dimarts 25, per a centrar-se en el juí per homicidi imprudent a ell i quatre acusats més i dues empreses per l'accident mortal d'un treballador en el muntatge de les graderies dels mateixos Concerts de Vivers de 2017.

També et pot interessar