Un sector del PP crític amb Bonig organitza un sopar per a "recuperar l'orgull i la il·lusió"

La trobada està impulsada per un grup d'històrics del PP com Agramunt, Ferrer, Margallo i Camps.

Comité Executiu Regional del PP, en una imatge d'arxiu
Comité Executiu Regional del PP, en una imatge d'arxiu / PPCV

Un sector del PPCV crític amb l'actual direcció que encapçala Isabel Bonig ha organitzat per a aquest divendres, 19 de juliol, un "sopar d'amics del PP per a intercanviar opinions i recuperar l'orgull i la il·lusió" pel partit. Una trobada a la qual ja han confirmat que assistiran un centenar de persones.

Entre els promotors de la iniciativa es troben un grup d'històrics del PP, com ara Pedro Agramunt, exsenador i militant històric del partit; Vicente Ferrer, que va ser secretari general del PP a la província de València; l'exministre d'Afers Estrangers, José Manuel García Margallo i l'expresident de la Generalitat, Francisco Camps.

La convocatòria s'ha difòs a través del WhatsApp i es recalca que "no és un acte oficial del partit, és una trobada privada, on podrem intercanviar opinions aquells militants i simpatitzants que ens sentim orgullosos del PP i del seu immens patrimoni i història". Es tracta de manifestar l'opinió de militants de base, però també la de qui ha ocupat importants càrrecs públics i del partit, segons han afirmat.

Crítics amb la situació actual del PPCV

Els impulsors critiquen la situació actual del PPCV, que es troba a la deriva amb uns resultats electorals "molt dolents" a causa, entre d'altres, a l'aplicació de la línia roja, que "a alguns ha encantat per a llevar-se de damunt militants i càrrecs".

Des de la direcció regional, han explicat que no tenen coneixement d'aquest sopar i que no hi faran declaracions, subratllant que l'inici del curs polític del partit tindrà lloc al setembre a Alacant.

També et pot interessar

stats