Un home increpa i espenta el diputat socialista Óscar Puente i provoca un retard en l'AVE

Ha començat a molestar-lo després de preguntar-li què opinava de Puigdemont. L'home no ha sigut detingut i ha viatjat en el mateix vagó que Puente i ha tornat a increpar-lo a l'arribada a Madrid

Óscar Puente realitza declaracions a la premsa a la seua arribada aquest divendres al Congrés
Óscar Puente fa declaracions a la premsa en arribar aquest divendres al Congrés / Juan Carlos Hidalgo (Efe)

Un home ha increpat i ha espentat el diputat socialista i exalcalde de Valladolid Óscar Puente aquest divendres abans de pujar a un AVE que es dirigia des d'aquesta ciutat a Madrid i que s'ha retardat uns minuts en haver d'intervindre la Policia Nacional.

Tot i el retard en l'eixida del tren, Puente arribarà a temps per a l'última sessió del ple d'investidura prevista aquest divendres a partir de les 12:15 hores en el Congrés i en la qual tornarà a intervindre en nom del PSOE.

Els fets han ocorregut a primera hora, quan el diputat socialista es disposava a pujar-se'n a l'AVE de Valladolid a Madrid i un home ha començat a increpar-lo després de preguntar-li què opina de l'expresident de Catalunya Carles Puigdemont.

Aquest home ha arribat a espentar i a arraconar Puente contra un dels vagons del tren, la qual cosa ha portat els treballadors de seguretat de l'estació a telefonar a la Policia Nacional.

A continuació, uns agents s'han personat en el lloc i han pres testimoni a Puente, a l'atacant i a diversos testimonis dels fets, la qual cosa va fer que l'eixida de l'AVE es retardara uns minuts.

Puente denunciarà els fets

L'home no ha arribat a ser detingut i ha viatjat en el mateix vagó que Puente, que ha tornat a ser increpat quan ha arribat a Madrid, segons asseguren les fonts del seu entorn.

El diputat socialista denunciarà aquests fets, que tenen lloc després de la seua sonada intervenció en el ple del Congrés del dimarts, on va intervindre per sorpresa en representació del PSOE carregant contra el líder del PP i candidat a la investidura, Alberto Núñez Feijóo.

També et pot interessar

stats