Un exedil del PP a València admet que li van oferir retornar-li els 1.000 € que va aportar

Una exassessora del grup municipal apunta l’exvicealcalde Alfonso Grau com l’encarregat de gestionar els fons del partit.

Alberto Mendoza, en una imatge d'arxiu
Alberto Mendoza, en una imatge d'arxiu / Europa Press

L’exregidor del PP a l’Ajuntament de València Alberto Mendoza ha admés davant el jutge del cas Imelsa que va aportar 1.000 euros al partit per a la campanya electoral de 2015. A més, ha assegurat que, posteriorment, li van oferir tornar-li’ls, però ho va rebutjar.

Mendoza ha declarat voluntàriament davant el jutjat d’instrucció número 18 de València. Mentre que en una primera declaració va negar que algú li oferira tornar-li els 1.000 euros, ara ha assegurat que l’exsecretària del grup municipal popular Mari Carmen García sí que li va oferir tornar-li’ls.

També ha declarat l’exassessora del grup municipal del PP a l’Ajuntament de València Cristina Montalvà, que ha explicat que l’exsecretària li va dir que “li encantaria tornar-li els diners”.

Montalvà s’ha ratificat en la seua declaració anterior, ha negat el blanqueig i ha afirmat que no li van retornar els 1.000 euros que va aportar al partit. A més, ha apuntat l’exvicealcalde Alfonso Grau com l’encarregat de gestionar els fons i la cerca de finançament per a les campanyes del partit.

El cas Imelsa investiga un suposat blanqueig de capitals de 50.000 euros, cosa que es coneix com a fraccionament.

També et pot interessar

stats