Un any de l’ascens de Carlos Mazón com a líder del PPCV

L’actual president de la Diputació d’Alacant va guanyar les primàries en substitució d'Isabel Bonig

Un any de l’ascens de Carlos Mazón com a líder del PPCV / À Punt NTC

Aquest dissabte es compleix un any des que Carlos Mazón va guanyar les primàries que el convertiren en lider del Partit Popular de la Comunitat Valenciana en substitució d'Isabel Bonig. 

Amb una carrera política centrada fins a eixe moment a la província d'Alacant d'on es president de la Diputació i quan falta menys d'un any de les pròximes eleccions autonòmiques, Mazón ha multiplicat la seua presència a la resta del territori valencià.

La marxa no voluntària d'Isabel Bonig va marcar l'arribada de Mazón a la presidència del PPCV. L’alacantí va ser una aposta de Gènova que va comptar amb el suport de la militància. Per contra, entre els inconvenients principals de Mazón està la falta de presència a les Corts, suplida per María José Catalá, i la reivindicació més enllà de les terres alacantines. 

La defensa del trasvassament Tajo- Segura i la proposta de reforma fiscal són eixos del seu discurs. “L’infern fiscal ha de quedar-se en el passat. Les llistes d’espera en habitatge, en serveis socials i en sanitat han de quedar-se en el passat. Per tant, l’an que ens queda es per a donar-li la volta a la situació i recollir els canvis que ja demana la Comunitat Valenciana”, assegurava en declaracions als mitjans. 

Mazón ara té un any per davant perquè el suport de la militància es materialitze a les urnes.

També et pot interessar

stats