Trobada de Casado i Mazón a Fitur: "És un gran president de la Diputació. Els militants decidiran"

El president nacional del PP ha coincidit a la Fira de Turisme amb el candidat a liderar el partit a la Comunitat Valenciana

Casado amb Mazón en l'estand de la Comunitat Valenciana a la fira de Fitur en Madrid
Casado amb Mazón a l'estand de la Comunitat Valenciana a Fitur, a Madrid / À Punt NTC

El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha coincidit aquest dijous, a Madrid, en el pavelló de la Comunitat Valenciana a la Fira Internacional de Turisme, Fitur, amb el cap de la Diputació d'Alacant i candidat a presidir el PP a la Comunitat Valenciana a partir del mes de juliol, Carlos Mazón.

En la segona jornada de Fitur i amb la Costa Blanca com una de les protagonistes, preguntat sobre la figura de Mazón com a candidat a liderar el PP valencià, Pablo Casado ha contestat que "és un gran president de la Diputació" i que "els militants decidiran".

Carlos Mazón s'ha mostrat confiat aquesta setmana a presentar-se com a únic aspirant al congrés. Està convençut que podrà tancar una candidatura única amb l'altre candidat (l'alcalde d'Aiora, José Vicente Anaya) de cara al XV Congrés del PPCV del 3 de juliol.

El president de la Diputació d'Alacant i del PP en aquesta província és el candidat que ha aconseguit reunir més avals per a liderar el Partit Popular a la Comunitat Valenciana, amb 11.853 avals. Per la seua banda, l'actual alcalde d'Aiora, José Vicente Anaya, ha presentat uns 400 avals.

En el Congrés Autonòmic del 3 de juliol, el president de la institució alacantina és el màxim favorit i el que té el suport de la direcció nacional.

També et pot interessar

stats