Tres periodistes llegiran el manifest en la concentració

El PP i Cs han triat María Claver, Albert Castillón i Carlos Cuesta per a posar veu al text oficial.

Arxiu
Arxiu / Europa Press

Els periodistes María Claver, Albert Castillón i Carlos Cuesta llegiran el manifest pactat pel PP, Cs i Vox en la manifestació “Per una Espanya unida, eleccions, ja!”, convocada demà a la plaça de Colón de Madrid. El nom dels seleccionats s’ha mantingut en secret fins aquest dissabte, un dia abans de la convocatòria. En un primer moment s’hi havia especulat sobre el nom de l’escriptor Mario Vargas Llosa. 

Segons ha comunicat Ciutadans, la formació taronja i el Partit Popular han decidit que seran tres professionals del món de la comunicació i del periodisme els qui s'encarregaran de llegir el text oficial, representant la societat. Les dues formacions ja van avisar que “els ciutadans seran els protagonistes per damunt de les sigles polítiques i els partits” i per això han decidit que la persona encarregada de llegir el manifest fora una figura independent de la política. 

La manifestació, a la qual també acudirà Vox, començarà a recórrer els carrers de Madrid demà a les 12:00 hores del migdia.

També et pot interessar

stats