El transport gratuït per als menors de 31 anys, prorrogat fins al 31 de gener

La resta de la població continuarà pagant els bitllets i abonaments a meitat de preu

Un tramvia circula per la zona del Pont de Fusta, a València
Un tramvia circula per la zona del pont de Fusta, a València / Shutterstock

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha anunciat la pròrroga fins al 31 de gener del 2025 de la gratuïtat del tramvia, metro i autobús interurbà a la Comunitat Valenciana per als menors de 31 anys. Paral·lelament, la resta d'usuaris, podran continuar beneficiant-se de la rebaixa d'un 50% del cost dels bitllets.

La decisió s'ha adoptat en una reunió del consell d'administració de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) celebrada a l'estació de la Marina d'Alacant, en què han estat presents el mateix Mazón i la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas.

En acabar, el cap del Consell ha avançat que el pròxim ple del govern valencià abordarà esta extensió i ha afegit que els que desitjaven que es mantingueren els descomptes "poden estar tranquils".

D'esta manera, les bonificacions implantades fa més d'un any per a pal·liar l'escalada de preus derivada de la guerra d'Ucraïna es mantindran almenys sis mesos més, fins al 31 de gener de l'any que ve. Les persones menors de 31 anys podran usar debades el tramvia, metro, ferrocarril i autobús interurbà en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, mentre que la resta de la població que viatge en transport públic continuarà tenint els bons i abonaments a meitat de preu.

També et pot interessar

stats