Torra demana a Puig una reunió al més prompte possible

El president de Catalunya respon així a les crítiques del mandatari valencià per absentar-se d'una reunió sobre el corredor mediterrani.

Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana, i el seu homòleg català, Quim Torra
Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana, i el seu homòleg català, Quim Torra

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha oferit aquest dijous al seu homòleg valencià, Ximo Puig, fer una reunió al més prompte possible a la seu del govern català o, fins i tot, desplaçar-se ell mateix a València. 

“Les portes del Palau de la Generalitat sempre han estat obertes per a vosté”, ha expressat el dirigent català en una publicació en Twitter. Després, en la invitació formal a Puig, Torra ha manifestat l'interés a tractar assumptes que afecten els dos territoris i ha remarcat la voluntat de tindre una "bona col·laboració" entre els dos governs autonòmics.

L'oferiment a Ximo Puig és la resposta de Torra a unes declaracions que ha realitzat aquest dijous el cap del Consell en una entrevista, en què ha lamentat que el president de Catalunya s'absentara fa uns mesos d'una trobada d'empresaris valencians a Barcelona i ha manifestat que espera que hi haja “més pragmatisme” en les relacions entre ambdós governs. 

També et pot interessar

stats