Toni Cantó: “Si continua el Botànic, d'ací a 4 anys estarem com Catalunya”

29 min.

En una entrevista en Les notícies del matí, el síndic de Ciutadans, Toni Cantó, ha dit que “ja s’està demostrant que la segona temporada del Botànic és pitjor que la primera; ja veurem què passa en els capítols següents”. “Si continua el Botànic, d'ací a 4 anys estarem com Catalunya”, ha assegurat. Al seu parer, la visió de Compromís és la “d’anar als Països Catalans; i és una agenda nefasta”.

Així mateix, Cantó ha tornat a defendre que els pares i mares puguen triar la llengua en què estudien els seus fills i filles. “Estic cansat que ens diguen que estem en contra d’una llengua: qui està en contra és Marzà. Nosaltres només demanem llibertat”, ha assegurat el síndic de Ciutadans. En aquest sentit, pensa que el Botànic va cap a “la imposició”. “Lluitaré perquè coexistisquen les dues llengües”, ha assegurat.

Pel que fa al futur del partit, Cantó es mostra confiat que hi haurà un canvi, ja que, segons ell, “Inés és molt diferent d’Albert”. Amb l’horitzó electoral al País Basc, Catalunya i Galícia, el polític creu que ara no calen partidismes. “Les forces constitucionalistes hem d’unir-nos donant una lliçó de generositat, més enllà de les sigles”, ha afirmat. “El més important és que s’avance des del centre”, ha conclòs.

stats