Teresa, la centenària de Nules que no falta mai a la cita amb les urnes

Amb 103 anys, sempre va a votar acompanyada de la filla i la neta

Teresa, quan vota al col·legi electoral / À Punt NTC

Entre els milers d'històries humanes que trobem hui en les votacions, ens fixem en la de Teresa, una dona centenària de Nules que aquest diumenge ha acudit a les urnes acompanyada de dues generacions familiars. “Cal anar-hi. És una obligació anar a defendre i a tot el que siga”, assenyala la centenària.

Per a Teresa exercir el dret al vot és tota una celebració. Prova d’això és que al llarg dels 103 anys de vida, no ha faltat mai a la cita amb les urnes i sempre va acompanyada de la seua filla Teresa i de la neta, també Teresa. “Des de xicotetes sempre hem anat a votar amb ella, igual com ho féiem amb sa mare fins als 105 anys”, afirma la neta.

Així i tot, Teresa és tot un exemple de compromís amb la democràcia i hui ho ha demostrat allargant-se amb els seus propis peus al col·legi electoral més pròxim. La filla i la neta ens asseguren que està molt ficada en l’actualitat política, i és que Teresa acumula molta història en les seues vivències, ja que tenia setze anys quan va esclatar la Guerra Civil espanyola.

Tot i la convicció de Teresa per anar a votar, la seua opinió del panorama polític actual no és positiva, i diu que “són uns falsos i uns egoistes tots”. No obstant això, assenyala que està molt contenta d’haver votat i es mostra il·lusionada d’arribar amb bona salut a la pròxima convocatòria electoral.

També et pot interessar

stats