La successió de Rivera no es resoldrà abans de quatre mesos

Una gestora s'ocuparà del dia a dia de Ciutadans.

El secretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas, en roda de premsa
El secretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas, en roda de premsa / Marta Fernández (Europa Press)

La successió d'Albert Rivera al capdavant de Ciutadans no es resoldrà abans de quatre mesos, ja que per al 10 de març està convocat el congrés extraordinari en què s'elegirà el nou president o presidenta i a la nova executiva. Fins al congrés hi haurà una gestora que s'ocuparà de gestionar el partit en el dia a dia.

Així ho ha explicat el secretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas, després de la reunió que ha mantingut aquest dimecres el comité permanent de l'executiva, que estarà en funcions fins que es constituïsca la gestora.

La futura gestora es decidirà en una reunió del Consell General, que ha de ser convocat pel president de l’òrgan, Manuel García Bofill, dins d'un termini de 15 dies des que decidisca posar-li data. Mentrestant, les secretaries executives del partit, que integren el Comité Permanent, continuen dirigint la formació taronja.

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, va dimitir dilluns després del daltabaix de la formació en les eleccions generals, en què ha perdut més de 2,5 milions de vots i ha passat de 57 escons al Congrés a només 10. 

També et pot interessar

stats