Sis diputacions valencianes i catalanes fan un front comú per a reivindicar el corredor mediterrani

Cap representant de la Diputació d’Alacant assisteix a la reunió perquè s’ha exclòs els representants d’Almeria i Múrcia.

Els representants de les sis diputacions en la reunió que han mantingut aquest matí a Tarragona
Els representants de les sis diputacions en la reunió que han mantingut aquest matí a Tarragona / Diputació de Tarragona

Front comú de les diputacions de Castelló i València, juntament amb les de Catalunya, per a defendre el corredor mediterrani. Els ens provincials han acordat, en una reunió que han celebrat aquest dijous a Tarragona, reivindicar aquesta infraestructura i ampliar el nombre de participants que comparteixen projectes comuns des de la col·laboració institucional.

Per la seua banda, el president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón (PP), ha rebutjat participar en la trobada perquè considera que excloure els representants de Múrcia i Almeria és una "estratègia dels Països Catalans".

A més del corredor mediterrani, els presidents de les diputacions també han posat sobre la taula el problema del despoblament i han reclamat més flexibilitat administrativa per als municipis més menuts. Els acords de les 6 diputacions que han participat en la reunió es traslladaran a la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, en la reunió que celebrarà el pròxim 9 de març a Barcelona.

També et pot interessar

stats