El Síndic de Greuges admet a tràmit una queixa del PP per "falta d'informació" de l'EMT de València

Ha remés una resolució a l'alcalde, Joan Ribó, i li demana els documents necessaris per a contrastar les al·legacions

El Síndic de Greuges admet a tràmit una queixa del PP per \"falta d\'informació\" de l\'EMT de València
El Síndic de Greuges admet a tràmit una queixa del PP per "falta d'informació" de l'EMT de València

El Síndic de Greuges ha admés a tràmit la denúncia realitzada pel PP sobre la "la falta d'informació" i la "denegació de documents" per part de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de l'Ajuntament de València. 

Les diligències s'obrin després que els consellers del PP en l'EMT Carlos Mundina i Marta Torrado presentaren una queixa i demanaren al síndic la seua intervenció. Denuncien que no se'ls va entregar "tota la documentació reclamada pel grup municipal del PP a través dels seus consellers".

Segons el PP, el síndic ha enviat una resolució a l'alcalde Joan Ribó en què comunica que la queixa ha sigut admesa a tràmit perquè "reuneix els requisits establits". En aquesta resolució, per a "contrastar les al·legacions formulades" pel PP, el síndic estableix un termini màxim de 15 dies perquè es remeta "informació suficient sobre la realitat de les mateixes i altres circumstàncies concurrents".

Especialment, el síndic sol·licita la "còpia de les resolucions motivades dictades en contestació a cadascun dels 32 documents sol·licitats pels autors de les queixes".

També et pot interessar

stats