Aquesta setmana comença la tramitació parlamentària dels pressupostos de la Generalitat per al 2020

Oltra, Bravo i Climent compareixeran en comissió a les Corts els pròxims dies.

L'hemicicle de les Corts en una imatge d'arxiu.
L'hemicicle de les Corts en una imatge d'arxiu.

L’agenda a les Corts aquesta setmana ve marcada per les compareixences en comissió de la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra i els consellers d’Economia, Rafael Climent, i de Justícia, Gabriela Bravo. També aquesta setmana comença la tramitació parlamentària dels pressupostos de la Generalitat per al 2020. 

Aquesta setmana no hi haurà ple a les Corts. En canvi, estan previstes diverses comissions. Aquest dilluns comença l’activitat parlamentària de la setmana amb la comissió de Política Social i Ocupació. 

Dimarts estan programades les compareixences de Gabriela Bravo, consellera de Justícia, i el conseller Rafael Climent, d’Economia. 

Dimecres que ve tindrà lloc la reunió de la comissió de polítiques d’igualtat de gènere i del col·lectiu LGTBI, en què compareixerà la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, per a informar del segon any de desenvolupament del Pacte Valencià contra la Violència Masclista i del desenvolupament de la Llei integral contra la violència sobre la dona.

Finalment, dijous està convocada la comissió de radiotelevisió valenciana, on es votaran diverses propostes de l’oposició. A més, es debatrà una proposta de Ciutadans que demana reformar la llei de la nova radiotelevisió. En aquesta mateixa comissió, Compromís defensarà una proposta que demana instar el Govern d’Espanya a prendre les mesures necessàries per a fer efectiva la reciprocitat de totes les cadenes de televisió públiques autonòmiques en el conjunt de l’Estat.

A més, està previst que dijous comence la tramitació parlamentària del projecte de llei de pressupostos de la generalitat per al 2020 i la seua llei d’acompanyament, que previsiblement aprovarà aquest mateix dia del ple del Consell.

També et pot interessar

stats