El Senat crearà una comissió d'investigació sobre el CIS

El Partit Popular planteja accions "en el marc penal o en un altre àmbit" contra el president del Centre d'Investigacions Sociològiques, José Félix Tezanos

El president del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS), José Félix Tezanos
El president del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS), José Félix Tezanos / À Punt NTC

El Senat aprovarà el 17 de juny la creació d'una comissió d'investigació sobre el Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS), a proposta del PP, que té majoria absoluta, i amb la intenció d'"analitzar la manipulació i possible malversació" que en fa el president, José Félix Tezanos.

Fonts del PP han informat este dimarts que el debat i votació sobre la creació d'una segona comissió d'investigació al Senat esta legislatura, que s'unirà a la del cas Koldo, s'inclourà en l'ordre del dia del ple extraordinari previst per al dimecres 17.

El Partit Popular ha indicat que ha arribat el moment d'examinar parlamentàriament l'activitat del CIS a causa de les "reiterades manipulacions que fa Tezanos per a afavorir al PSOE" en les campanyes electorals.

La pretensió del PP és presentar iniciatives de reformes legislatives una vegada que concloga la comissió d'investigació sobre el CIS, i, si és el cas, també accions "en el marc penal o en un altre àmbit" contra Tezanos.

També et pot interessar

stats