Sémper creu que votar en contra de la reforma laboral va ser "un error"

“El que no farà Feijóo és anar en contra del sentit comú, dels agents socials, del teixit empresarial i en definitiva l'economia espanyola”, ha resolt el portaveu de campanya del PP

El portaveu de campanya del PP, Borja Sémper, en una imatge d'arxiu
El portaveu de campanya del PP, Borja Sémper, en una imatge d'arxiu / Javier Lizón (Efe)

El portaveu de campanya del PP, Borja Sémper, ha opinat aquest divendres que la decisió del seu partit de votar aquesta legislatura en contra de la reforma laboral, que era “la mateixa que es va aprovar en temps de l'expresident Mariano Rajoy “amb alguna modificació”, va ser un error.

Sémper ha reaccionat així després que el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, diguera a Brussel·les que “respectarà” i no modificarà la reforma laboral aprovada en aquesta legislatura, excepte en algun “ajust”.

Sobre la decisió de votar-hi en contra, el dirigent popular ha indicat que “això li ho hauran de preguntar a la direcció anterior”, llavors en mans de Pablo Casado.

“Jo crec que va ser un error, hui i llavors. El que no farà Alberto Núñez Feijóo és anar en contra del sentit comú, és anar en contra dels agents socials, del que diu el teixit empresarial i del que no diu en definitiva l'economia espanyola", ha resolt.

També et pot interessar

stats