La segona moció de censura de la legislatura dona l'alcaldia de Montserrat al PP

El popular Sergio Vilar substitueix al socialista Josep Maria Mas després de 20 anys d’alcaldia

Ajuntament de Montserrat
Ajuntament de Montserrat

El PP, Vox i el grup independent Aigua han arrabassat al PSPV el govern municipal de Montserrat (Ribera Alta) després de prosperar aquest divendres la moció de censura que van impulsar. El popular Sergio Vilar assumeix d'aquesta manera la vara de comandament després de 20 anys d'alcaldia del socialista Josep Maria Mas en dos mandats. 

Mas governava en minoria gràcies als seus quatre regidors i els dos de Compromís, mentre que la moció de censura ha sigut afavorida pel PP, que té quatre edils, i compta amb el suport de Vox (dos edils) i de l'únic regidor del partit independent Aigua. Com que ha prosperat la moció de censura, Mas deixa de ser alcalde després de dotze anys consecutius al capdavant de l'Ajuntament, i li pren el relleu el popular Sergio Vilar. És la segona moció de censura que prospera aquesta legislatura a la Comunitat Valenciana. La primera es va viure el passat mes de setembre a Vilafamés (Plana Alta), on Compromís i el PSPV van arrabassar al PP l'alcaldia.

El secretari provincial del PSPV, Carlos Fernández Bielsa, ha manifestat el seu suport a Mas i ha destacat que ha sigut durant la seua gestió "un referent" de la política en favor dels seus veïns, amb proximitat i facilitat per a arribar a acords amb altres forces. Bielsa ha assenyalat que "la dreta i la ultradreta han signat un pacte per a repartir-se les butaques que només portarà a Montserrat polítiques reaccionàries, censura i frenarà els avanços en política social d'aquests anys".

També et pot interessar

stats